KULINARNIA
Rozkoszowanie się zapachem i smakiem przepysznych potraw w domowym zaciszu
Mam ochotę na
Alkohol
Ciasta
Coś do chleba
Knedle Pierogi i inne Kluchy
Kolacyjka
Małe co nieco
Muffiny
Obiadek
Pieczyste
Pieczywko
Placuszki
Przekąski
Ryby
Sałatki
Surówki
Swojskie Żarcie
Warzywa
Zapiekanki
Zupy
Śniadanko
Święta
sobota, 20 lutego 2010
Ricotta ze szczypiorkiem
Tak krótko - ostatnio wymyśliłam, wypróbowałam no i okazało się fajne.
Składniki:
200 g serka ricotta
pół pęczka szczypiorku
2-3 łyżki jogurtu naturalnego
sól, pieprz
Ricottę rozgnieść widelcem w miseczce. Dodać posiekany szczypior, wymieszać z jogurtem, Przyprawić solą i pieprzem.
I już!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
LinkWithin
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz